Psykoterapi

Mentaltræneren - Peter Holst - NLP Psykoterapeut MPF


 - Det handler om dig. Jeg tager udgangspunkt i din model af verden, og hjælper dig med at blive den bedste udgave af dig selv...Om mig:

1. Mentaltræner for nogen af de største idrætsudøvere i Danmark.
2. Min motivation og drivkraft er, at hjælpe andre mennesker og følge deres udvikling, frem mod målet.
3. Uddannet certificeret Psykoterapeut fra Dansk NLP Institut Aarhus og MPF, (Medlem af Dansk Psykoterapeut forening)
4. Sammen med min kone, Indehaver af Centrums fysioterapi & Rygcenter.


Jeg arbejder primært med to områder, Psykoterapi og Mentaltræning:

Psykoterapi:
1. Psykoterapi handler om at hjælpe dig ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt, synes svært eller meningsløst.
2. Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. Det kan være der er noget i dit liv, som går dig på og forringer din livskvalitet. Du kan også have haft en traumatisk oplevelse, befinde dig i en krise eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet. Hvad skal jeg med mit liv? Hvor er glæden ved livet? Skilt og hvad så? Det kan være at du slås med angst, eksamensangst, OCD, depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. Jeg tager udgangspunkt i din nuværende situation.
3. Jeg hjælper også dig der ikke er i krise, men som vil lære mere om dig selv og blive den bedste udgave af dig selv både sportsligt, professionelt og personligt.
4. Psykoterapi handler med andre ord om at jeg støtter og hjælper dig med at få indsigt i og forstå dine psykiske problemer for derefter at finde de værktøjer, du har brug for, til at fungere bedre i hverdagen og få en højere livskvalitet.
5. Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel. Derfor fungerer Dansk Psykoterapeutforening som et kvalitetsstempel og en tryghed. Man har mindst en fire års psykoterapeutisk uddannelse og derudover opfylde en række kriterier og erhvervserfaring. Derfor må jeg kalde mig Psykoterapeut MPF, som er en garanti for at jeg har kompetencerne til at hjælpe dig videre.

Mentaltræning:

1. Mentaltræning handler om fokuseret målsætning og udvikling for idrætsudøvere og for erhvervsledere.
2. For at nå langt med din sport skal du træne på det fysiske, det tekniske, det taktiske, og ligeså vigtigt det mentale, til at binde det hele sammen. Jeg hjælper dig til at se, høre og føle, hvad du rent faktisk kan gøre med dit talent, hvis hjernen også bliver taget i brug.
3. Med udgangspunkt i din historie at sætte dig et mål for din udvikling og hvad der skal til for at komme derhen. Er det specifikt? Målbart? Hvor attraktivt er det? Er det realistisk og hvornår vil du nå dit mål.
4. Alle er forskellige så der finder ikke en endelig formel for hvad du skal igennem, rent mentalt, dog bruger jeg nedenstående som retningsgivende.

Mentaltræning:
1. Din model af verden
2. Overbevisninger/Tanker/Følelser
3. Procesmål og resultatmål
4. Forberedelse
5. Offensiv mindset (Åbent kropssprog)
6. High-Performance Zonen(Den bedste udgave af dig selv)
7. Hensigtsmæssig evaluering/feedback


 


Certificeret Stressindikator:

Jeg er certificeret stressindikator. Det vil sige at jeg har adgang til brugen af en test der identificerer centrale sundhedsrisici og sundhedsresurser, der indvirker på den personlige stressbalance, og giver derfor et godt grundlag for at kunne styrke den enkeltes modstandskraft over for stress og stressrelaterede sundhedsproblemer.

Den kan bl.a. bruges til:
1. Livskriser/udfordringer
2. Lederudvikling/Medarbejderudvikling
3. Sundhedsresurser/Sundhedsrisici
4. Det liv du gerne vil have.
5. Handleplan
6. Ny overbevisning
Udbytte:
1. Sygefravær falder i %
2. Bedre bundlinie.
3. Den ansatte kommer i centrum.
4. Socialt ansvar som leder.
5. Ansvarsfuld leder.
 


Forklaring om NLP Psykoterapi:

NLP: Neuro Lingvistisk Programmering.

N: Oplever verden på.
L: Forholder os til det oplevede.
P: Agerer ud fra det oplevede

NLP terapi: Er et kraftfuldt psykoterapeutisk værktøj, der med stor respekt for det enkelte menneske, arbejder med de bagvedliggende årsager til den tilstand du befinder dig i.

NLP terapi: Giver indsigt i hvordan vore tanker og følelser hænger sammen, og ikke mindst hvordan vi ændrer dem. Dette kaldes også: “sindets sprog”.

NLP terapi: Tager udgangspunkt i, at du altid selv har svarene på de problemer og udfordringer du har, – og terapiformen hjælper med at finde svarene.

NLP terapi: viser vejen gennem en terapeutisk samtale til en udviklende process.


Du vil løbende her på siden og på min Facebookside: Mentaltræneren - Peter Holst, kunne læse mere om hvad jeg arbejder med.