Behandlinger

Første gang du kommer til Centrums fysioterapi & Rygcenter, starter vi med en grundig undersøgelse af dit problem. Undersøgelsen danner baggrund for den videre fysioterapeutiske behandling, hvor vi lægger stor vægt på, at du deltager aktivt i behandlingen, da det giver det bedste resultat og herved forkorter behandlingsforløbet.

Vi arbejder tæt sammen med din læge og sender dig videre i sundhedssystemet, hvis vi finder det relevant. Vi behandler mange forskelligartede sygdomme og problematikker og gør brug af de behandlingsformer som, vi mener, kan løse dit problem bedst muligt.

Et typisk behandlingsforløb består af undersøgelse af din holdning og dine arbejds- eller hjemmelige forhold, vejledning og information omkring dit problem, instruktion af relevante specifikke øvelser, manuel behandling bestående af manipulation, ledmobilisering, behandling af muskler og bindevæv mhp. færre smerter og bedre funktion. Vi har specialiseret os via en lang række kurser og efteruddannelser, på området i forskellige teknikker så som Mulligan, Osteopati, Mckenzie, Fascie- og bindevævsbehandling og Muskuloskeletal fysioterapi. Derudover bruger vi også akupunktur, ultralyd eller laser.