Line Østergaard Larsen

Fysioterapeut

 

Jeg er uddannet i Århus i 2003.

Jeg har 8 års erfaring fra klinik og har været hos Centrums fysioterapi & Rygcenter siden marts 2014. Som nyuddannet fysioterapeut arbejdede jeg desuden 1 år ved Holbæk Kommune.

I alle årene har jeg vægtet efteruddannelse højt, og har specielt mange kurser indenfor ryg og nakke området. Jeg er desuden certificeret til at lave Udvidet Rygundersøgelse.

Jeg har meget erfaring indenfor nakke-, hovedpine- og svimmelhedsproblematikker. Desuden har jeg stor erfaring med ryg- samt hoftepatienter – både udredning af problemerne samt behandling og træning af disse. Jeg har haft en del patienter med dissimineret sclerose, og har siden min studietid interesseret mig for træning og behandling af denne patientgruppe.

Akupunktur har jeg brugt som supplement til min behandling de sidste 6 år. Jeg har bassinhold 1 gang ugentligt her i Viborg, og har gennem de 7 år haft 3 bassinhold ugentligt.

Fritiden bruges med familien – lektielæsning, tøjvask og højtlæsning. Og så får jeg spillet lidt vollyball og håndbold, samt dyrker lidt fitness og løbetræning.
 

Kurser

Exam. McKenzie Terapeut (link)
Certificeringskurser Udvidet Rygudredning.


Skal snart til eksamen i MT - Muskuloskeletal Terapi (LINK),

der er en efteruddannelse indenfor manuel terapi med fokus på ryg og nakke samt øvrige bevægeapparat.


MFR (Myofascial Release – behandling på muskler -bindevævet)

MET (MuskelEnergiTeknik – hold/slip teknikker, hvor man bruger
kroppens egen evne til at slippe spændinger)


Osteopati (kursusrække med fokus på analyse og behandling af bevægeapparatet)


Dynamsik Stabilitet kursusrække – (LINK)

Fysiopilates

Akupunktur

MTT – Medicinsk Trænings Terapi