Rasmus Bargisen

Fysioterapeut

 

Jeg er uddannet i Århus i 2001.

Efter endt uddannelse har jeg været fysioterapeut inden for kommunen, regionen og de seneste 4 år indlejer på en klinik i Randers. 1. februar 2014 fik jeg muligheden for at blive indlejer hos Ulla og Peter, Centrums fysioterapi & Rygcenter, hvilket jeg er yderst tilfreds med.

Mit samlede erfaringsgrundlag, har styrket mig i arbejdet og kommunikationen med mennesker i alle aldre. Mødet mellem mennesker, efter min mening, skal være baseret på gensidig respekt og konstruktiv dialog, og herigennem findes motivation og energi til at gøre en forskel i livet.

I det jeg selv har været elitesportsudøver gennem en del år og efterfølgende været tilknyttet diverse sporteklubber, har jeg kendskab til idrætsskader og genoptræning heraf. Jeg har efteruddannelse indenfor idrætsfysioterapi og det er det område jeg har arbejdet mest med gennem alle år som fysioterapeut.

At Idræt og sport er en stor passion for mig – så er det ikke sådan at det kun er det jeg arbejder med og interesserer mig for. I de seneste 2-3 år har jeg taget en uddannelse i Medicinsk akupunktur, hvilket jeg synes er et godt supplement til behandlingen af smerter og spændinger i muskler og led.

Smerter er individuel fra person til person, men alligevel noget vi alle kender til om de er opstået efter et traume, en operation eller kommet ”snigende” over tid ved for eks. stres eller overbelastning ved uvant arbejde. Her kan akupunktur gøre en stor forskel, og er en nænsom behandling med stor effekt.
 

Kurser

Del A eksamen inden for Idrætsfysioterapi 2006 ( er i gang med del B modulerne)

Medicinsk Akupunktør 2014 (Medac.) Dansk Selskab for Akupunktur og Smerte
Idrætsrelevante temadage;

Løbestil

En række kurser med fokus på manipulation af ryg og nakke 2010 (Correction Academy)

Instruktør i Spinning og Body Pump 2006 (Le Mills)

Planlagt efteruddannelse:
Idrætsfysioterapi Del B, 2014-2016

Er klinisk underviser for studerende fra Fysioterapeutskolen i Holstebro

Coach, 2016-2018