Ulla Holst Christensen

Indehaver, fysioterapeut

 

Jeg er uddannet i København i 1997.

Jeg har arbejdet i Viborg kommune som distriktsfysioterapeut og på forskellige genoptræningscentre, inden jeg fandt mit rette element, nemlig klinikarbejde.

1. januar 2007 overtog jeg Klinik for fysioterapi, Hjultorvet 7 efter Grethe Gandingog vi skiftede navn til Centrum fysioterapi. Vi flyttede til nye lokaler den 1. februar 2015 og tilføjede i den forbindelse Rygcenter til navnet, så vi idag hedder Centrums fysioterapi & Rygcenter.

Jeg er meget optaget af, at der skal være en god stemning og trivsel for vores patienter og medarbejderne. Faglig dygtighed står meget højt i vores prioritering. Vi lægger vægt på kvalitet og grundighed og dermed synlige resultater for vores patienter.

Jeg koncentrerer mig primært om udredning af ryg/nakke og er certificeret til Udvidet rygundersøgelse. Jeg holder af at arbejde med alle typer bækkenproblematikker, fx gravide og efterfødsel. Jeg har stor erfaring med Whiplash/piskesmæld og skulder-problematikker. Det er vigtigt at genvinde bevægelighed, stabilitet og styrke. Jeg finder stor glæde i hverdagen ved at få det enkelte menneske til at fungere og optimeres i alle livs- og arbejdssituationer.

I min fritid kan jeg godt lide at løbe en tur med mine drenge og vores hund. Elsker at bruge tid sammen med venner, familie og det 3. barn Centrums fysioterapi & Rygcenter.
 

Kurser

Mckenzie A+B+C

MDT kurser v. Paula Van Vijmen:
- Lænd, bækken, nakke, hofte, knæ, skulder, albue.

Certificeret til Udvidet rygundersøgelse

Den motiverende samtale

MT 1A+1B

Medicinsk Trænings Terapi specifikt til Genoptræningsopgaven