Ulla Holst Christensen

Indehaver, fysioterapeut

 

Ulla Holst Christensen

Det var Ulla Holst Christensen, som den 1. januar 2007 etablerede sig som selvstændig med Centrums Fysioterapi og Rygcenter, og i dag driver hun klinikken sammen med sin mand, Peter.

”Jeg var og er drevet af faglige ambitioner og af at skabe et godt arbejdsmiljø med god kommunikation, glæde og frihed”, siger Ulla Holst Christensen og understreger vigtigheden i, at også patienterne kan mærke de nævnte nøgleord, når de kommer ind i klinikken. Folk skal således vide og på egen krop mærke, at bl.a. fagligheden er helt i top, uanset hvilken fysioterapeut man kommer ind til, og uanset hvilken problematik, man kommer med.

For Ulla Holst Christensen stod drømmen om at blive fysioterapeut også klar allerede i folkeskolen, og i midten af 1990’erne stod hun således med sit eksamensbevis i hænderne. Årene er gået, og for Ulla Holst Christensen – såvel som for hendes ansatte i klinikken – er det helt centrale omdrejningspunkt i det daglige arbejde glæden ved at kunne hjælpe andre mennesker. Mennesker, der ofte kommer til klinikken efter at have været sendt rundt i systemet og som bagefter kan fortælle om en lettelse – fysisk og psykisk – når de er blevet modtaget og behandlet hos Centrums Fysioterapi og Rygcenter.

Et af Ulla Holst Christensens specialer er hovedpine, som tit skyldes problematikker fra nakke, ryg og skulder, men også piskesmældspatienter samt patienter med udfordringer i forhold til bækken, hofte og haleben, tager hun sig af. Hertil kommer undervisning og holdtræning i klinikken; altid målrettet den enkelte.

Kurser

Mckenzie A+B+C

MDT kurser v. Paula Van Vijmen:
- Lænd, bækken, nakke, hofte, knæ, skulder, albue.

Certificeret til Udvidet rygundersøgelse

Mulligan A+B+C

Den motiverende samtale

MT 1A+1B

Medicinsk Trænings Terapi specifikt til Genoptræningsopgaven