Mentaltræning & Psykoterapi

Mentaltræneren - Peter Holst

- NLP Psykoterapeut MPF - LifeAchiever


 - Det handler om dig. Jeg tager udgangspunkt i din model af verden, og hjælper dig med at blive den bedste udgave af dig selv...Om mig:

- Mentaltræner for nogen af de største idrætsudøvere i Danmark.
- Min motivation og drivkraft er, at hjælpe andre mennesker og følge deres udvikling, frem mod målet.
- Uddannet certificeret Psykoterapeut fra Dansk NLP Institut Aarhus og MPF, (Medlem af Dansk Psykoterapeut forening)
- Uddannet certificeret LifeAchiever og Positiv Psykologi i Ledelse og Organisationer
- Uddannet certificeret Mentor og Stressindikator
- Sammen med min kone, Indehaver af Centrums fysioterapi & Rygcenter.


Jeg arbejder primært med to områder, Mentaltræning og Psykoterapi:

 

 

Mentaltræning:
- Jeg vil forbedre sporten. Jeg vejleder og udvikler idrætsudøvere til at opnå deres fulde potientiale.

- Jeg tager udgangspunkt i forskning, positiv psykologi, NLP og mine personlige erfaringer, det hele kogt sammen til certificeret LifeAchiever.
En ECTS-godkendt uddannelse i stærkt personligt lederskab, for dig der vil lede dig selv og andre til succes.

- LifeAchiever mindsettet bruger jeg til en lang række af de bedste idrætsudøvere indenfor fodbold, håndbold og andre sportsgrene.
Et stærkt værktøj til, at blive den bedste udgave af sig selv og skabe indre ro. 

 Psykoterapi:
- Psykoterapi handler om at hjælpe dig ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt, synes svært eller meningsløst.

- Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. Det kan være der er noget i dit liv, som går dig på og forringer din livskvalitet. Du kan også have haft en traumatisk oplevelse, befinde dig i en krise eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet. Hvad skal jeg med mit liv? Hvor er glæden ved livet? Skilt og hvad så? Det kan være at du slås med angst, eksamensangst, OCD, depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. Jeg tager udgangspunkt i din nuværende situation.

- Jeg hjælper også dig der ikke er i krise, men som vil lære mere om dig selv og blive den bedste udgave af dig selv både sportsligt, professionelt og personligt.

- Psykoterapi handler med andre ord om at jeg støtter og hjælper dig med at få indsigt i og forstå dine psykiske problemer for derefter at finde de værktøjer, du har brug for, til at fungere bedre i hverdagen og få en højere livskvalitet.

- Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel. Derfor fungerer Dansk Psykoterapeutforening som et kvalitetsstempel og en tryghed. Man har mindst en fire års psykoterapeutisk uddannelse og derudover opfylde en række kriterier og erhvervserfaring. Derfor må jeg kalde mig Psykoterapeut MPF, som er en garanti for at jeg har kompetencerne til at hjælpe dig videre.

 

 


Forklaring om NLP Psykoterapi:

NLP: Neuro Lingvistisk Programmering.

N: Oplever verden på.
L: Forholder os til det oplevede.
P: Agerer ud fra det oplevede

NLP terapi: Er et kraftfuldt psykoterapeutisk værktøj, der med stor respekt for det enkelte menneske, arbejder med de bagvedliggende årsager til den tilstand du befinder dig i.

NLP terapi: Giver indsigt i hvordan vore tanker og følelser hænger sammen, og ikke mindst hvordan vi ændrer dem. Dette kaldes også: “sindets sprog”.

NLP terapi: Tager udgangspunkt i, at du altid selv har svarene på de problemer og udfordringer du har, – og terapiformen hjælper med at finde svarene.

NLP terapi: viser vejen gennem en terapeutisk samtale til en udviklende process.


Du vil løbende her på siden og på min Facebookside: Mentaltræneren - Peter Holst, kunne læse mere om hvad jeg arbejder med.