Bodil Hindbo

Fysioterapeut

 

Bodil Hindbo

Ud over at være ansat i fysioterapien på Viborg Sygehus arbejder Bodil Hindbo nogle timer om ugen hos Centrums Fysioterapi og Rygcenter, hvor hun primært behandler kvinder og børn. Bodil Hindbo arbejder bl.a. med inkontinens og andre underlivsproblematikker både hos mænd og kvinder, og akkurat som flere af kollegerne i klinikken var Bodil Hindbo også ”solgt” til faget, allerede da hun i 10. klasse var i erhvervspraktik hos nogle fysioterapeuter.

”I mit arbejde behandler jeg alle lige fra spædbørn til mennesker, der er langt oppe i alderen, og jeg er meget optaget af, hvordan det autonome nervesystem fungerer og påvirker hele kroppen”, siger Bodil Hindbo, som i forhold til spædbørnene primært tager sig af skæve kranier. Bindevævsproblematikker ser hun mange af, og hun fortæller, at hun især arbejder med blid udspænding og vedvarende hold af vævet, og at den slags har vist sig meget effektiv i forhold til især de problematikker, som hun præsenteres for til dagligt.

Det er Bodil Hindbos erfaring, at alle mennesker er underlagt det autonome nevesystem på den måde, at stress samt ubearbejdede tanker og følelser alt sammen sætter sig i kroppen som spændinger. Spændinger, som Bodil Hindbo er glad for at kunne hjælpe folk af med via forholdsvist simple teknikker og øvelser.

 

Kompetencer

Inkontinens

Stress

Angst

Depression

Smerter i underlivet

Bækkenløsning

Psykosomatik

Babyer med skæve kranier

Børn og motorik

Vejrtræning

Bindevævsbehandling

Kraniosakralterapi

 

Kurser

Palpationskursus kvinder

Bækkenbundstræning til mænd

Kroniske bækkensmerter hos kvinder

Explain pain

Effekt, basis

Fysioterapi mod stress

Intro til Somatic Experiencing

Kranio sakral terpi, Basis+1+2

Med i gyn-obs fagligt netværk

Affolder og Bobath, Neurologiske kurser

Div. kurser indenfor testning af børn med motoriske vanskeligheder