Den gode historie

Victor

Victor er 13 år og spiller fodbold på U14 mesterrække2. Han træner 2-3 gange om uge + kamp i weekenden.

Derudover er han en aktiv dreng der også løber i fritiden og dyrker anden sport i skolen.

Han begyndte at få ondt i fødderne og kunne ikke træne på fuld styrke og ikke spille en hel kamp.

Det generede ham meget og han var rigtig træt af ikke at kunne gøre som han plejer.

Han kom ind til os og efter en grundig undersøgelse fik han lavet et par såler specielt til hans fødder, efter meget kort tid er han nu istand til at træne igennem og spille kamp uden at mærke nogen smerte i fødderne.


Anne Mette

Jeg har flere gange været udsat for akut ondt/hold i ryggen.

Hver gang har jeg kontaktet Centrum fysioterapi og fået en tid hos Allan Sauer.

Allan er jo en mirakelmand. Hver gang har få behandlinger fået smerterne til at forsvinde og jeg har i løbet af få dage, været fuldstændig "fit for fight" igen.

Generelt er stemningen hos Centrum fysioterapi utrolig positiv og imødekommende, alle man møder er intersserede og engagerede og jeg er aldrig i tvivl om, hvor jeg går hen når jeg har brug for en fysioterapeut.


Flemming

I forbindelse med at jeg i august måned 2011 fik konstateret en discusprolaps, har jeg "desværre" været en hyppig gæst hos Centrum fysioterapi.

Men jeg har haft stor glæde af at komme hos Centrum fysioterapi, og følge fysioterapeutens genoptræningsprogram, samt gode råd og anvisninger.

Genoptræningen foregår under kompetent vejledning, og samtidig er der udarbejdet et genoptræningsprogram jeg kan bruge derhjemme.

Genoptræningen foregår i trygge rammer, samtidig med at der altid er plads til en munter bemærkning, hvilket gør den til tider sure genoptræning lidt lettere.


Bente

Efter længere tid at have døjet med smerter i mine fødder gik jeg til min læge, som efterfølgende henviste mig til en fysioterapeut. Jeg fik herefter en tid hos Centrums fysioterapi & Rygcenter.

Generne opstod altid i forbindelse med at jeg gik. Det kunne være længere gåture, eller med bare fødder eller strømpesokker og specielt hvis underlaget var hårdt, fik jeg ondt.

Ved den første konsultation kunne fysioterapeuten konstatere at jeg led af nedsunken forfod og at dette, sammen med mangel på fedtvæv under forfoden, gjorde at jeg fik smerter.

Fysioterapeuten lavede efterfølgende et indlæg til mine sko. Indlæggene rettede min nedsunkne forfod op og aflastede min fod.

Siden indlægget er kommet i mine sko er mine gener minimeret kraftigt og jeg kan i dag gå uden gener fra fødderne. Jeg skal bare huske at have mine indlæg i skoene.


Frank

Jeg er lige startet på arbejde igen efter at have gået til genoptræning med min skulder.

Senen i min skulder var sprunget og musklerne skulle lave alt arbejdet. I starten virkede det noget håbløst, at jeg skulle kunne arbejde som montør igen.

Men ved forsigtig træning fastlagt af min fysioterapeut, lykkedes det heldigvis. Skulderen er langsomt blevet bedre og jeg kan også cykle igen uden at mærke jagene i min skulder. Det er rart at mærke at min skulder igen fungerer.