Om os

Hos Centrums fysioterapi & Rygcenter er vi 9 engagerede fysioterapeuter, som brænder for at hjælpe dig, med at skabe holdbare løsninger i forhold til det problem, som du kommer med. Gennem vores forskellige specialer dækker vi tilsammen et bredt fagligt felt, hvor kvaliteten i behandlingen til enhver tid har højeste prioritet. Hos os møder du en seriøs og professionel tilgang til din situation, hvor vi vægter det tætte samarbejde med din læge, andre relevante faggrupper og i særdeleshed med dig som patient i centrum.
Udover at vi er et team med stort engagement og faglig ekspertise, som sikrer dig et effektivt og trygt forløb, vil du opleve os som en gruppe mennesker, der vægter det kollegiale sammenhold højt. Sådan trives vi bedst, og derudover mener vi, at god energi, højt humør og arbejdsglæde smitter positivt af på de relationer, som vi skaber til vores kunder. Til dig. Vi tror på, at det er gennem de stærke relationer, at vi skaber de bedste resultater.
Sammen gør vi syge mennesker raskere. Svage mennesker stærkere. Sunde mennesker sundere. Vi holder mennesker i bevægelse. Bevægelse er midlet. Frihed er målet. Frihed til at flytte sig og få et bedre liv.


Ulla Holst Christensen
Indehaver, fysioterapeut

Mette Broen
Fysioterapeut

Rasmus Bargisen
Fysioterapeut

Tove Riksfjord Ørtved
Fysioterapeut

Line Kallesøe
Fysioterapeut

Lasse Rask Hansen
Fysioterapeut

Line Offersen
Fysioterapeut

Bodil Hindbo
Fysioterapeut

Hanne Øster
Fysioterapeut

Ann-Sofie Bødker
Fysioterapeut

Peter Holst Christensen
Indehaver, Psykoterapeut MPF

Lone Bødker
Sekretær

Christina Lind Hansen
Sekretær