Rasmus Bargisen

Fysioterapeut

Rasmus Jøker Bargisen

”Jeg kan se, at mit arbejde nytter.”

Så klart og tydeligt formulerer Rasmus Jøker Bargisen sig, når han skal fortælle om sit arbejde og om glæden ved at være fysioterapeut. For Rasmus Bargisen var det bl.a. en almen og stor sportsinteresse, der drev ham ind i faget, og han har således dyrket alle former for boldsport, ligesom han i dag både spiller tennis og squash, løber og styrketræner. På den måde kender Rasmus Bargisen på egen krop det, som mange forskellige former for sport gør af gode ting ved kroppen, ligesom han kender de skader, man typisk kan risikere ved f.eks. håndbold.

Rasmus Bargisen tager sig både af patienter med langvarige skader og i langvarige forløb, på samme måde som han har patienter, som er forholdsvist hurtigt ”ude”. Hertil kommer hjemmebesøg, som Rasmus Bargisen sammen med flere af sine kolleger prioriterer højt. Hjemmebesøgene foregår, som det fremgår af ordet, i de tilfælde, hvor patienterne af forskellige årsager ikke selv kan komme ind på klinikken, men derimod tager imod fysioterapeuten i eget hjem.

Ud over arbejdet på klinikken fungerer Rasmus Bargisen desuden som massør i Viborg Håndbold Klub, og ligesom flere af kollegerne i Centrums Fysioterapi og Rygcenter beskæftiger han sig også med holdtræning på klinikken. Træning, der er tilrettelagt specifikt for den enkelte – men på hold med mennesker, der har de samme fysiske udfordringer.

 

Kompetencer

Idrætsskader / genoptræning

Bassin

Knæ / ankel

Skulder

Nakke

Ryg

Neurologi

Manuel terapi

 

Kurser

Mulligan A+B

Bauerfeind A + B

Smertehåndtering og Kommunikation

MTT - medicinsk trænings terapi